Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@09:48:28 GMT

نشانه‌های وجود ساس در محل زندگی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۲۱۹۱

نشانه‌های وجود ساس در محل زندگی

خبرگزاری میزان- روی بدنتان خال‌های قرمز وجود دارد، اما نمیدانید چه اتفاقی باعث آن شده است؟ باید بگوییم به وجود ساس در خانه تان شک کنید. این حشره موزی در راه‌های مختلفی وارد خانه‌های ما می‌شود. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، ساس تختخواب نام عامیانه نوعی از حشرات است که: بدنی بیضی شکل و به رنگ قهوه‌ای مایل به قرمز دارند در سطح پشتی بدن دارای چروکیدگی‌های نامنظمی هستند حشره تازه از تخم درامده تقریباً بی رنگ، اما بسیار شبیه به فرم بالغ است تنها تفاوت ان‌ها در کوچک بودنشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چطور بفهمیم در خانه ساس وجود دارد؟

مشاهده لکه‌های خون و نقاط تیره رنگی که در اثر مدفوع توسط حشره روی ملافه، تشک، لباس خواب و دیوار ایجاد می‌شود. استشمام بوی نامطبوع ان‌ها در موارد آلودگی شدید، انتشار آلودگی و... از نشانه‌های ورود ساس به خانه شماست. ساس از راه لباس، تختخواب، لوازم خواب و مبلمان دست دوم و نیز راه چمدان مسافران به اماکن تازه و ... آلوده راه پیدا می‌کند. بعد از اینکه از رختخواب خود بلند شدید، نگاهی به بدن خود بیندازید. در صورتی که ضایعات پوستی شبیه به تاول یا نقطه‌های قرمز که خارش دار هستند را بر روی پوستتان مشاهده کردید، بدانید که در خانه شما، ساس هست. آفتی ریز و کوچک که می‌تواند خود را در تشک شما مخفی کند.

ساس در خانه یعنی کثیفی؟

احتمال آلودگی ساس در همجا وجود دارد، با این حال نباید با توجه بیش از حد و وسواس گونه به این موضوع زندگی عادی خود را مختل کنیم، با بررسی باور‌های رایجی که شاید شما نیز به آن‌ها فکر کرده اید بهتر می‌توانید در خصوص حل مشکل ساس تخت خواب اقدام کنید. ساس حشره ایست که با در معرض قرارگیری منتشر می‌شود و لزوما ارتباطی به شرایط زندگی ندارد. هر کس در هر کجا ممکن است با مشکل ساس روبرو شود. شما با قرار گرفتن در معرض ساس دچار مشکل می‌شوید. افرادی که خیلی سفر می‌کنند اغلب در معرض ساس قرار گرفته و آن‌ها را با خود به خانه می‌آورند. علی رغم سرد بودن زمستان‌های تهران و حتی ایران، ساس در اکثر نقاط کشور دیده می‌شود. ساس‌ها عملا در تمام کشور‌ها و مناطق وجود دارند. ساس یک حشره موذی جهانی است.

ساس از کجا می‌آید؟

سفر‌های داخلی یا خارج از ایران تنها راه ممکن گرفتار شدن به ساس نیست. تصور اینکه ساس ازکجا می‌آید و از کجا به مشکل ساس دچار شده ایم دشوار است. اما سفر‌های خارجی، سوار شدن به وسایل حمل و نقل عمومی، آمدن مهمان به خانه یا خرید اثاثیه یا مبلمان دست دوم همه می‌توانند ساس‌ها را به خانه یا آپارتمان شما بیاورند. این نکته حقیقت دارد که تخت خواب‌های فلزی مکان خیلی مناسبی برای ساس‌ها نیستند، اما صرف عوض کردن همه تخت‌ها با مدل‌های فلزی نمی‌تواند مشکل ساس را حل کند. در بعضی موارد امکان دارد تخت‌های فلزی باعث شوند ساس‌ها در زوایا و مکان‌های کمتر آشکار تخت پنهان شده و وضعیت را بدتر کنند. این نکته را هم بدانید که دور انداختن تخت خواب فلزی برای حل مشکل کافی نیست، چون می‌تواند دیگران را در معرض ساس قرار دهد.

یک مژده درباره ساس!

اکنون محققان یک اسلحه جدید علیه این حشره پیدا کرده‌اند: رنگ. دانشمندان یک ساس را جلوی ۸ رنگ مختلف گذاشتند و ۱۰ دقیقه فرصت دادند تا این حشره تصمیم بگیرد خودش را روی کدام مقوای رنگی پنهان کند. نتیجه آزمایش‌ها نشان داد، ساس‌ها به شدت رنگ قرمز را به بقیه رنگ‌ها ترجیح می‌دهند، تقریباً در ۲۹ درصد مواقع. سپس رنگ سیاه قرار می‌گیرد که ۲۳ درصد مواقع توسط ساس‌ها انتخاب شد. اما این حشرات به شدت از سبز و زرد دوری می‌کردند. شاید به این دلیل که سبز و زرد یادآور بیرون خانه و مناطق روشن است، جا‌هایی که ساس‌ها معمولاً آن جا پیدا نمی‌شوند. کورین مک نیل، استادیار یونیون کالج در نبراسکا که در این تحقیق مشارکت داشته، درباره علاقه ساس به رنگ قرمز گفت: «از اول هم فکر می‌کردیم ساس ممکن است قرمز را ترجیح دهد، چون خون قرمز است و آن‌ها هم خون می‌خورند...، اما بعد از آزمایش، دلیل اصلی که برای این کار به نظرمان آمد این بود که ظاهر خود ساس‌ها هم قرمز است و به این سمت می‌روند، چون می‌خواهند با بقیه ساس‌ها باشند، چون آن‌ها گروهی زندگی می‌کنند.»
منبع:مردم نیوز

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۲۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟

به گزارش همشهری آنلاین این نشانه‌ها و علائم هشداردهنده خودکشی از جمله شامل این موارد می‌شوند؛

الف- تغییرات گفتاری: چنین فردی ممکن است درباره میلش به مردن، احساس شدید شرمساری یا گناه و احساس سربار بودن برای دیگران سخن بگوید

ب- تغییرات عاطفی: چنین فردی ممکن است از چنین احساساتی شکایت کند:

احساس نومیدی و به تله افتادن و نداشتن دلیلی برای ادامه زندگی. احساس اندوه بسیار، اضطراب بیشتر از قبل و تشویش یا احساس خشم شدید. احساس داشتن درد عاطفی یا جسمی تحمل‌ناپذیر.

ج- تغییرات رفتاری

طرح‌ریزی برای مردن یا جستجو برای روش‌های مردن. کنار کشیدن از روابط با دوستان، وداع پایانی کردن با نزدیکان، بخشیدن وسایل و اقلام مهم زندگی به دیگران یا وصیت کردن. بروز دادن نوسان‌های شدید خلق‌وخو. بسیار کم یا بسیار زیاد غذا خوردن یا خوابیدن. مصرف فراوان‌تر مواد غیرمجاز روان‌گردان و الکل چطور واکنش نشان دهیم؟

اگر این علائم و نشانه‌ها در خودتان در یکی از نزدیکان و آشنایانتان بروز کرد، باید به فوریت به آنها واکنش نشان دهید. این نکات را در واکنش نشان دادن به چنین وضعیتی رعایت کنید:

- جدی بگیرید: این نشانه‌ها را نادیده نگیرید و پاسخ دادن به آنها را جدی بگیرید.

بدون قضاوت گوش دهید: طوری رفتار کنید که شخص دارای افکار خودکشی دریابد به او اهمیت می‌دهید و در کنار او هستید.

- افراد در این وضعیت بحرانی را ترغیب کنید که با یک درمانگر، مشاور، پزشک صحبت کنند یا با خط تلفن خودکشی تماس بگیرند (خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در همه جای ایران می‌تواند به شما کمک کند).

- اشخاص دارای افکار خودکشی را تنها نگذارید: اگر احساس می‌کنید این اشخاص در معرض خطر فوری هستند، با آنها بمانید یا خودتان آنها را به اورژانس ببرید.

واکنش «بتا»

شیوه واکنش به چنین وضعیتی در کلمه مخفف «بتا» خلاصه شده است که حرف ب در آن به بپرس، حرف ت در آن به ترغیب کن و حرف الف در آن به «ارجاع بده» اشاره دارد:

بپرسید

- آیا اخیراً خیلی غمگین بوده‌اید یا احساس کرده‌اید که از پای درآمده‌اید؟

- من درباره حال شما نگران هستم و می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم به شما کمک کنم؟

- یا به آسیب زدن به خودتان فکر می‌کنید.

ترغیب کنید

- آیا می‌خواهید از یک مشاور یا شخص دیگری کمک بگیرید؟

= آیا اجازه دارم برای شما کمکی پیدا کنم؟

ارجاع دهید

آیا می‌خواهید با هم به یک مرکز مشاوره برویم یا از یک مشاور یا روانشناس برایتان وقت بگیرم؟

آیا می‌خواهید به شماره ۱۲۳ تلفن اورژانس اجتماعی زنگ بزنم؟

کد خبر 848555 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • اعتراف ستاره سابق لیورپول: همیشه مضطرب بودم
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • هشدار! به خط قرمز نزدیک می‌شوید
  • نشانه های انسان با کرامت و کریم چیست؟
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • علایم و نشانه‌های مالاریا چیست؟